Dole werkt samen met Healthy Foods in promotie fruitdesserts

Dole Food Company, Inc. heeft aangekondigd dat zij aandelen hebben genomen in Healthy Foods, LLC, producent van de 'yonanas frozen treat maker'. Dole en Healthy Foods bundelen hun krachten om de consumptie van fruit te doen toenemen door het uitbreiden van de yonanas-productielijn, de distributie hiervan in de retail en horecagelegenheden wereldwijd.

De yonanas® frozen treat maker maakt gebruik van een gepatenteerde technologie om bevroren bananen en ander bevroren fruit te transformeren in een dessert, dat eruit ziet en smaakt als softijs. Tegelijkertijd bevat het wel alle voedingsstoffen van het verse fruit en zitten er slechts 100 calorieën in een portie.

De samenwerking met Dole zal Healthy Foods helpen om de distributie van de yonanas treat maker te vergroten en de ontwikkeling van meer producten voor restaurants, scholen, ziekenhuizen, hotels en andere locaties te versnellen. Momenteel is de yonanas® frozen treat maker te verkrijgen voor $49,99. De producten in deze productielijn zullen een gezamenlijke merknaam krijgen, namelijk DOLE-yonanas.

"We zijn ontzettend enthousiast over onze samenwerking met een Fortune 500 bedrijf dat onze visie aangaande de promotie van voeding deelt. Dole’s sterke merknaam en wereldwijde bekendheid zal ons ongetwijfeld helpen om globaal snel tot de markt door te dringen,’ zo sprak Winston Breeden, CEO van Healthy Foods. ‘Dit nieuwe samenwerkingsverband verkort ook het tijdsframe waarbinnen wij nieuwe commerciële yonanas® producten kunnen lanceren.

Voorzitter David H. Murdock, van Dole vertelt: ‘Het innovatieteam bij Healthy Foods voorziet Dole van een unieke zakenmogelijkheid voor toekomstige groei. Healthy Foods en het bezitrecht van de yonanas-technologie zal de verkoop van zowel onze verse, als ingevroren producten stimuleren, tegelijkertijd moedigt het mensen aan om de consumptie van fruit te verhogen en gezonder te gaan leven.
 
Bron: Dole Food Company, Inc.
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.