Belichte oranje en gele trostomaten weer beschikbaar bij The Greenery

Vanaf maandag 14 november 2011 zijn er weer oranje en gele trostomaten beschikbaar bij The Greenery. Deze worden onder belichting geteeld bij teler Peter Enthoven uit Kwintsheul. Dankzij de belichte teelt kan The Greenery de gehele winter oranje en gele trostomaten leveren.

Gele en oranje trostomaten hebben door hun opvallende, natuurlijke kleur een bijzonder en meer exclusief karakter dan hun bekende rode soortgenoten. Ze geven een zonnig kleuraccent aan alle gerechten waarin ze worden verwerkt. De tomaat smaakt fris en is lekker sappig. De oranje en gele trostomaten zijn verkrijgbaar in een 5 kg doos.

Peter van Enthoven: “Sinds enige tijd hebben wij ons gericht op de teelt van de oranje en gele trostomaat. Het is een speciaal soort. Dankzij de belichting in de teelt, kunnen wij het hele jaar rond tomaten oogsten. The Greenery geeft ons een stevige basis voor de verkoop van ons product. Onze klanten, met name speciaalzaken en horeca, hebben met de oranje en gele trostomaat een mooi en speciaal product in huis dat schittert in garneringen en recepten.”

Vanaf maandag 21 november 2011 heeft teler Peter Enthoven ook de tomaat San Mazzo grof beschikbaar. Deze is verkrijgbaar in een 4 kg verpakking.

Voor informatie over verkoop kunt u terecht bij The Greenery, Ronald van de Berg.
r.vandeberg@thegreenery.com of 0180-657975

 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.