Goes Holding B.V. behaalt Lean and Green Award!

Tijdens het Connekt congres ‘The Lean and Green Connektion’, dat plaatsvond op donderdag 10 november 2011 in de Nieuwe Kerk in Den Haag, heeft Goes Holding B.V. de Lean and Green Award uitgereikt gekregen. De Lean and Green Award is een prijs die bedrijven kunnen winnen wanneer ze aan kunnen tonen binnen 5 jaar minimaal 20% CO2 te reduceren.


Ad Goes met de award

Ad Goes heeft de Lean and Green Award in ontvangst genomen en met het behalen van deze Award mag Goes Holding B.V. zich koploper in de duurzame logistiek noemen. De doelstelling van Goes Holding B.V. is om de komende 5 jaar 22% CO2 te besparen. Maatregelen die Goes Holding B.V. in de toekomst gaat nemen, zijn o.a. de chauffeurs een cursus “het nieuwe rijden” laten doen, hogere beladingsgraad realiseren d.m.v. centralisatie en efficiëntere rit- en routeplanning, 100% ecostroom voor warehouse en kantoor inzetten, een wit dak op het warehouse laten monteren en het toepassen van nieuwe CO2 reducerende technieken op vrachtwagens en trailers.


Jeroen met de scooter
 
Het plan van aanpak voor de Lean and Green Award is geschreven door Jeroen van den Hoogen en Pim van den Bosch, in samenwerking met het Management Team van Goes Holding B.V. Jeroen van den Hoogen is student aan de Hogeschool Rotterdam, loopt stage bij Goes Holding B.V en deed mee aan de Lean and Green Challenge. Deze Challenge is speciaal voor studenten die mee hebben gewerkt aan het plan van aanpak van de Lean and Green Award en Jeroen van den Hoogen heeft deze Challenge gewonnen! Dankzij het winnen van de Lean and Green Challenge mag hij zich nu de gelukkige eigenaar van een elektrische scooter noemen.

De reden voor Goes Holding B.V. om aan het programma Be Lean Be Green mee te doen is het feit dat Goes Holding B.V. graag een koploper in de duurzame logistiek wil zijn en kosten wil besparen door duurzaam te werk te gaan. “Duurzaamheid betekent voor Goes Holding B.V. dat wij ons bewust zijn van het feit dat we het moeten doen met en in de omgeving die ons gegeven is. Om van deze omgeving te kunnen profiteren, moeten we er verantwoord mee omgaan en daaraan moeten we allemaal ons steentje bijdragen”, aldus Ad Goes, directeur van Goes Holding B.V. Het behalen van de Lean and Green Award is voor Goes Holding B.V. een beloning voor deze inspanning!

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.