op Tuinbouw Relatiedagen Venray

RTS Project introduceert nieuwe ASW- touchscreenweger voor kleinverpakken

Volgende week zal RTS Project BV op de Tuinbouw Relatiedagen haar nieuwe ASW Touch Screen weger voor de kleinverpak introduceren. Na het succes van de WST weger kwam er veel vraag naar meer grafische weergave. Hieraan heeft RTS Project gehoor gegeven. De nieuwe weger is ook voorzien van de laatste nieuwe communicatie technologie├źn, zoals onder andere LAN, WiFi, CAN, RS-232, RS-485.Het display van de ASW weger toont zeer duidelijk het gewicht, het nog toe te voegen/te verwijderen gewicht, real-time prestaties, gemiddeld afgewogen gewicht etc. etc. Dit tevens met grafische indicaties. Hierdoor is een grote reductie van het overgewicht te realiseren en tevens van de arbeid. De ASW weger werkt in een met de PC verbonden netwerk. Hierbij zijn de af te wegen product codes via de PC op te vragen of vanuit de PC / invoerkastje centraal te veranderen.

Het display van de ASW is op klantenwens aan te passen! Ook zal RTS Project hier haar nieuwe checkweger tonen en natuurlijk de vanouds bekende witlofsorteerder en padregistratie. RTS Project zal zich in de toekomst meer en meer op de verpakkingsmarkt richten.

Voor meer informatie:
RTS Project BV
Voltaweg 14
5993 SE Maasbree
Tel: +31.77.3240442
Fax:+31.77.3230043
Email: info@rtsproject.nl
Website: www.rtsproject.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.