Promotieactie Ocean Spray verse cranberries bij Vroegop-Windig

Van zaterdag 12 tot en met vrijdag 18 november organiseert Vroegop-Windig een speciale promotieactie ten behoeve van Ocean Spray verse cranberries. De gehele week krijgen klanten bij aankoop van Ocean Spray, verse cranberries diverse premiums cadeau.

Vroegop-Windig, de exclusieve importeur van verse cranberries van Ocean Spray voor de Nederlandse markt, vindt het belangrijk om haar klanten te ondersteunen bij hun verkoopwerkzaamheden. Aangezien consumenten vaak niet weten hoe zij verse cranberries kunnen toepassen, heeft Vroegop-Windig voor haar klanten een receptenkaart ontwikkeld, die zij ter inspiratie kunnen weggeven. Het zien van een recept is voor consumenten vaak een extra stimulans om het product aan te schaffen.

Bij aankoop van verse cranberries ontvangen klanten daarnaast ook een receptenhouder om deze kaarten in te presenteren en een witte Ocean Spray paraplu. Gedurende het cranberryseizoen, dat van oktober tot en met december loopt, zijn er zes variëteiten verse cranberries (Ben Lear, Early Black, Stevens, Searles, McFarlins en Howes) vanuit Canada verkrijgbaar. Deze zijn verkrijgbaar in twee soorten verpakkingen: de traditionele 340 gram polybag (24 stuks per carton) en de 1,36 kilo hersluitbare polybag (12 stuks per carton). De promotieactie is alleen van toepassing op de 340 gram polybags.

Voor meer informatie over Vroegop-Windig zie www.vroegop.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.