Dode rat in diepvriesgroenten Pinguin Lutosa

Een klant van Co-op trof onlangs een dode rat in zijn diepvriesgroenten aan. Deze groenten waren afkomstig van de fabriek van Pinguin Lutosa in Bourne. Naar aanleiding hiervan zijn duizenden zakken diepvriesgroenten teruggeroepen uit de supermarkten. Co-op is gestopt met het verkopen van de diepvriesgroenten van de PinguinLutosa-vestiging in Bourne, maar blijft dezelfde groenten verkopen van haar bedrijven in King's Lynn en Boston.

Voorzitter Nigel Terry van Pinguin Lutosa UK bagatelliseerde het incident met de woorden: "Onze producten zijn nu eenmaal afkomstig van de velden en dan gebeuren dat soort dingen." Pinguin heeft aan Co-op een compensatie betaald als gevolg van het incident. De supermarkt riep slechts als voorzorg alle diepvriesgroenten terug. Het betrof zakken met gemengde diepvriesgroenten en snijbonen met een houdbaarheidsdatum tot en met eind augustus 2012.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.