VK: Agrexco stelt nieuwe general manager aan

Er breekt een nieuw tijdperk aan voor Agrexco. Met het aanstellen van een nieuwe general manager in het Verenigd Koninkrijk wordt een frisse start gemaakt. De nieuwe eigenaar Bickel Group wil Agrexco weer terug op de kaart zetten en verzekert de telers goed te gaan betalen. Het bedrijf zou zich bezighouden met het ontwikkelen van een nieuw assortiment en bekijkt ook productielanden buiten Israël.

De nieuwe General Manager is Dudi Vaknine, die voorheen een functie als financieel manager had. Het bedrijf is gevestigd in Hayes, Middlesex en bestaat uit een team van zes medewerkers. Vaknine laat weten dat Agrexco blij is niet langer in handen te zijn van de overheid en zich niet meer hoeft te houden aan de twee verschepingen per week vanuit Israël.

"We hebben zes moeilijke maanden gehad, waarin we ons best hebben gedaan om alle medewerkers die zijn vertrokken, te ondersteunen. We werken samen met onze bestaande contacten maar we zijn ook op zoek naar nieuwe mogelijkheden", voegt Vaknine eraan toe. "Het kan wel vijf jaar gaan duren voor Agrexco weer terug is bij waar het was, maar uiteindelijk zullen we er sterker uit gaan komen, nu we niet meer als non-profit organisatie opereren."

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.