woensdagavond 16 november

ADN Inspiratie-avond ‘Denk Anders’

Groentemannen van Nederland, grijp op woensdag 16 november je kans om op deze speciale avond je te laten inspireren, elkaar bij te praten en heerlijke producten te proeven!De avond wordt verdeeld in drie korte en inspirerende sessies waarbij bereidingswijzen, voedingswaarden en smaak centraal zullen staan:
• ‘Denk Anders’ in eigen persoon: Rob Baan, eigenaar van Koppert Cress en tegenwoordig TV persoonlijkheid bij de eerste Nederlandse Foodzender 24Kitchen;
• Kooksessie met vernieuwende producten en bereidingsmethoden;
• Doe inspiratie op over diverse producten - die in het teken staan van de Feestdagen - van supporters van het AGF Servicepunt.

Naast het zeer interessante programma is er natuurlijk ook voldoende tijd voor een goed gesprek en contact met collega-groentespecialisten en leveranciers.

De Inspiratie-avond start om 17.30 uur met een lopend buffet. De sessies starten om 19.30 uur.

Aanmelden tot 12 november!

Kom 16 november gezellig naar deze bijzondere Inspiratie-avond. Gebruik vandaag nog een van onderstaande mogelijkheden om u voor deze avond aan te melden. Geïnteresseerde niet-leden van ADN zijn ook van harte welkom.
T (070) 351 21 06
F (070) 351 21 99
E info@agfdetailhandel.nl
I www.agfdetailhandel.nl/denkanders


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.