Wim Schipper volgt Fried Frederix op als algemeen directeur van GIBO Groep

De Raad van Commissarissen van GIBO Groep maakt bekend dat algemeen directeur ir. Fried Frederix de organisatie per 1 juli 2012 gaat verlaten. Frederix draagt zijn bestuursverantwoordelijkheid en voorzitterschap van de algemene directie over aan Wim Schipper RA.

Fried Frederix is ruim 20 jaar als bestuurder verbonden aan de GIBO Groep. Onder zijn eindverantwoordelijkheid kwamen vele overnames tot stand van MKB accountants- en adviespraktijken en in 2011 de fusie van de GIBO Groep met Flynth.

Wim Schipper is sinds 1998 lid van de algemene directie en bekleedt momenteel de functie van algemeen directeur accountancy. Hij wordt door de Raad van Commissarissen benoemd tot voorzitter van de algemene directie. Vanaf de fusie in maart 2011 met Flynth is mr. drs. Fons Overwater eveneens lid van de algemene directie van de GIBO Groep. Gedurende de transitie- en integratiefase van de fusie is hij als statutair bestuurder zowel verbonden aan Flynth als aan de GIBO Groep.

De Raad van Commissarissen heeft het voornemen om een vacature lid algemene directie open te stellen, daartoe een profiel te bepalen en op korte termijn met de werving te starten. De Raad van Commissarissen voorziet hiermee in de continuïteit van het beleid en bestuur van de GIBO Groep, dat per 1 januari 2012 verder gaat onder de naam Flynth.

bron: GIBO Groep

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.