Schaap Holland rassententoonstelling 2011

In navolging van de succesvolle rassententoonstelling van vorig jaar zal Schaap Holland ook dit jaar een rassententoonstelling organiseren. Deze tentoonstelling wordt in het bedrijf van Schaap Holland te Biddinghuizen gehouden op woensdag 9 en donderdag 10 november 2011, van 09:00 tot 16:00 uur. Twee high lights tijdens deze dagen zijn het inmiddels succesvolle tafelaardappelras Alexia, die inmiddels heel Europa aan het veroveren is en de nieuwe “pay-off “ van Schaap Holland PolderGoud Pure Potato Pleasure.

Agrarisch geïnteresseerden en AGF specialisten zijn van harte welkom op onze rassenshow en onze medewerkers staan voor u klaar om u een kijkje in de rassenkeuken van Schaap Holland te geven.

Een breed assortiment aan bestaande rassen en nieuwe zaailingen zullen tentoongesteld worden die u onder het genot van aardappelhapjes en verschillende Hollandse stamppotten kunt komen bezichtigen.

Voor meer informatie:
Schaap Holland
Oogstweg 7 8256 SB
Biddinghuizen
Tel: 0321-33 50 50.
www.schaapholland.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.