kookworkshops bij AH

Samenwerking retail en horeca

“Een unieke samenwerking”, zo omschrijft Dave Kleine van SPIJZ Eten & Drinken de kruisbestuiving van Albert Heijn Boonstra & SPIJZ. In navolging op een succesvolle editie in het voorseizoen, geeft Albert Heijn Boonstra in november tientallen kookworkshops cadeau. Meint Boonstra: “Wij verloten de workshops en SPIJZ kookt met onze klanten uitsluitend met eerlijke producten uit de puur & eerlijk lijn. Tevens zorgt SPIJZ voor de kookworkshop in hun studio, waarna al het lekkers met een drankje in het restaurant opgegeten wordt.”

Doordat er met mooie ingrediënten wordt gekookt en SPIJZ een leuke groep op de woensdag heeft, hebben de beide ondernemingen een mooi reclamemoment. Waar Retail en Horeca elkaar meestal niet vinden, lukt het in Den Helder dus wel. “Het is superleuk te zien dat gasten die elkaar eerst niet kennen, aan het einde van de avond de grootste schik hebben aan tafel”, meldt Kleine.

De workshops worden nog de hele maand november op de vrijdag en zaterdag in de Albert Heijn Boonstra op het Julianaplein en de Meeuwenstraat verloot. Meer info over de kookworkshops is te vinden op www.spijz.nl.

Bron: Denhelderactueel

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.