Zuid-Afrikaans steenfruit op het water

De eerste verscheping met Zuid-Afrikaans steenfruit arriveert deze week in het Verenigd Koninkrijk. Deze vroege aanvoer bevat een aantal nieuwe variëteiten die volgens de Green Marketing de consumenten zal verrassen. De eerste container bevat twee Sunworld variëteiten, die het seizoen in de toekomst kunnen vervroegen. De vroege perzik, Supechfifteen genaamd, is onderdeel van het the Amber Crest perzik-assortiment ontwikkeld door Sunworld.

Een ander nieuw product is de nectarine Sunectwentyone, onderdeel van het Super Star assortiment. Deze nectarine zal deze week ook zijn debuut maken op de markt. De nieuwe variëteiten zijn ontwikkeld om soorten te krijgen die gedurende het gehele seizoen geplant en vermarkt kunnen worden. "Zuid-Afrika heeft het klimaat en de reputatie om uitstekend fruit te telen en de nieuwe variëteiten zullen de sector een enorme boost geven", aldus Antrobus van Green Marketing. 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.