Melior personeelsdiensten ABU lid en NEN 4400 – 1 gecertificeerd

Melior personeelsdiensten heeft deze week vol trots haar ABU lidmaatschap en NEN 4400 – 1 certificaat mogen ontvangen. Hiermee maakt deze jonge organisatie duidelijk dat het serieus genomen mag worden als het gaat om mensen en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Melior ondersteunt bedrijven die uit maatschappelijk oogpunt de verantwoordelijkheid nemen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek te geven. “Vaak is het zo dat deze mensen door omstandigheden een afstand tot werken hebben en dat deze afstand na een goede begeleiding wordt omgezet in een verantwoordelijk werknemer” zegt een woordvoerder van Melior desgevraagd.

“Een van onze projecten is voor 15 WA-jongeren, die de arbeid op een orchideeën kwekerij, overnemen van Poolse uitzendkrachten. Het project loopt 2 jaar met de intentie dit te verlengen. Ook hier zoeken wij naar structurele oplossingen en geen tijdelijke banen voor deze specifieke doelgroep.

Wij denken niet in beperkingen maar in mogelijkheden zodat de kandidaat kan groeien tot zijn maximale potentie. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij de combinatie van specifieke expertise met maatschappelijke betrokkenheid én gezond ondernemerschap de mensen zo in te zetten dat de productiekosten lager zijn dan de situatie voordat wij daar aan de slag gingen. Wij geloven dat het alleen werkt als deze mensen structureel kunnen concurreren wat betreft productie kosten met uw huidige situatie. In de tuinbouw hebben wij een jarenlange ervaring opgebouwd en geleerd dat het echt anders kan; met iets meer aandacht werkt het veel beter. “
Melior adviseert bedrijven die MVO professioneel willen oppakken en die dit in hun bedrijf willen integreren. Op deze manier wordt een waardevolle bron van medewerkers aangeboord en levert dit blijvend en toegewijd personeel op dat niet binnen twee jaar vertrekt. De ervaring leert dat veel bedrijven wel willen maar dat ze nog niet zo goed weten hoe dit in te vullen. Melior geeft hierin professioneel advies. Door haar ABU lidmaatschap en NEN 4400 – 1 certificaat te behalen laat zij ook zien dat zij dat gedegen en transparant aanpakt.
 
Voor meer informatie:
info@meliorpersoneelsdiensten.nl
www.meliorpersoneelsdiensten.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.