tijdens Gastronomie 2011: 7 en 8 november

Ontmoet Angélique Schmeinck met Dutch Specials

Gezonde voeding wordt steeds meer top of mind. Speel in op deze trend en ontdek Dutch Specials tijdens Gastronomie 2011 op 7 en 8 november in Utrecht. Laat u inspireren over hoe u op een vernieuwende manier, exclusieve groenten en gezonde snacks van eigen bodem in uw menu kan verwerken.

Workshop Smaakvrienden Dutch Specials

Meesterkok Angélique Schmeinck, bekend van 24 Kitchen en haar boek Smaakvrienden, presenteert de Smaakvrienden van Dutch Specials in de Workshop op Gastronomie 2011. Op maandag 7 november van 19:00 uur-20:00 uur wordt u een uur lang geprikkeld over de mogelijkheden met deze opvallende producten.


Smaak, groei, herkomst

Om van A tot Z geïnformeerd te worden over de producten, kunt u kennis maken met de teler. Elke teler heeft een bijzonder verhaal te vertellen over de herkomst, de smaak en de groei. Zij vertellen u graag meer over het karakter van hun producten waar ze iedere dag mee werken.

Klaar voor de winter

Ook in de winter kunt u genieten van Dutch Specials. Een greep uit de selectie, Roodlof en Gele Frisée. Deze twee producten zijn perfect voor de wintermaanden. Roodlof is bijvoorbeeld meer dan alleen maar het roodgekleurde zusje van witlof. Opvallend is de zachte, zoete smaak, een ideale smaakmaker in salades of om te roerbakken, stomen en verwerken in ovengerechten. Gele Frisée is een andijviesoort. Een groente met een heel eigen smaak: ietsje minder bitter dan gewone andijvie. Vooral de gele bladeren binnenin zijn bijzonder zacht van smaak. Gele Frisée is een ideaal product voor de garnering, smaakt lekker fris in de salade en is jaarrond verkrijgbaar. De producten geven direct al een feestelijke, kleurvolle tint aan de wintermaanden. Dutch Specials, presenteren zich op Gastronomie op 7 en 8 november in de jaarbeurs in Utrecht met een stand aan het kookeiland. Kom en bezoek ons op standnummer: D-044

Dutch Specials

Nederlandse telers hebben zóveel meer te bieden! 'Dutch Specials’, is het collectieve concept van onderscheidende groenteproducten. Elke teler heeft een bijzonder product en een bijzonder verhaal over de herkomst, de smaak en de groei. Dutch Special producten zijn groenten waar de food professional zich mee kan onderscheiden.

Voor meer informatie: www.dutchspecials.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.