"Citruslijn wordt vernieuwd en uitgebreid"

Univeg heeft grote plannen in Californië

Het Californische dochterbedrijf van Univeg, bedrijf Seald Sweet West International heeft plannen om haar citrusvolume te verhogen met 60% dit seizoen. Daarnaast gaan ze ook grotere volumes van andere groenten en fruit exporteren. Dit doen ze door een partnership te beginnen met Fresh Select LLC.

Het bedrijf Fresh Select heeft onlangs een nieuw verpakkingsfaciliteit gekocht en deze zal de citrus van Seald Sweet citrus verpakken. De faciliteit maakt gebruik van de nieuwste technologie en de citroenen, sinaasappelen, mandarijnen en Valencia's worden op een nieuwe manier verpakt. Seald Sweet wil hiermee samen met Fresh Select een nieuwe fruitverpakkingsreeks introduceren. Het bedrijf is van plan om komend seizoen 1,6 miljoen dozen citrus, kersen, druiven en ander fruit te laten verschepen.

Het moederbedrijf van Seald Sweet West, het Belgische Univeg, heeft grote plannen voor Seald Sweet West. "Californië is een logische uitbreiding naar de wens van Univeg om de beste verse producten te vertegenwoordigen in de wereld meest belangrijke teeltgebieden. Ons doel is om deel uit te maken van de Californische fruitteelt en hiermee de hele wereld te bedienen." 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.