Nieuw: afwasbare fruitstickers


Een designer uit New York heeft een innovatief idee uitgewerkt, een sticker voor op fruit van zeep. Een ingenieus idee, speciaal voor mensen die net iets te vaak in de stickers hebben gebeten of ze er maar met moeite afkrijgen. De sticker komt er met een beetje water zo af en werkt gelijk als zeep om de waxlaag, residuën, bacteriën en andere viezigheid te verwijderen. De stickers kunnen een PLU (price look-up) code hebben en zijn ook gewoon te verwijderen zonder water.
Scott Amron, van het ontwerpersbedrijf Amron Exptl. bedacht de sticker en wacht op dit moment nog op een octrooitoezegging. Het bedrijf is ook de bedenker van onder anderen onzichtbare geldhouder, de ringsleutel en de heatswell (een kopje met een schuimlaag die uitzet als het warm wordt, waardoor jij je handen niet brandt). 
Een andere oplossing voor het fruitstickerprobleem komt van de universiteit van Florida. Zij bedachten in 2009 een lazer waarmee ze stickers en labels op het fruit ‘tatoeëren’. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.