Peter Maes, Zeghers:

"Sommige exporteurs nog vast met Argentijnse citroenen"

Tholen - Het Argentijnse citroenenseizoen is een eind afgelopen. Alhoewel, niet voor alle importeurs. "Sommigen zitten nog vast met Argentijnse vanwege hun programma en zouden er een nachtmerrie van krijgen", vertelt Peter Maes van Zeghers N.V. "Het kan nu ook makkelijker gebeuren dat ze kwaliteitsproblemen krijgen. Wij zijn al volledig door de Argentijnse heen en volop aan het Spaanse begonnen."De handelaar geeft aan tevreden te zijn met de prijs. "Wij verkopen de Spaanse citroenen voor 90 cent tot een euro, dat is een correcte prijs. De Argentijnse hebben we zelf niet meer in het assortiment, maar ik weet wel dat deze prijzen op een lager niveau liggen." Ook de kwaliteit is volgens Maes goed. "De eersten waren een beetje hard maar ze worden steeds beter, ook zien ze er prachtig uit."

Het Spaanse seizoen is iets later begonnen dan vorig jaar. "Het is ook iets rustiger gestart dan anders, het loopt nog geen storm."

Voor meer informatie:
Peter Maes
Zeghers N.V.
Europees Centrum
Werkhuizenkaai 112/154
Magazijn 30/31
1000 Brussel - België
Tel: +32-22424596
Fax: +32-22420448

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.