Residumonitoring eenvoudiger door Food Compass Portaal

AGF-handelsbedrijven kunnen zaken met betrekking tot residumonitoring zelf regelen op het nieuwe Food Compass Portaal. Alle Food Compass deelnemers krijgen de komende tijd gefaseerd toegang tot www.foodcompass.nl, het portaal dat het bestuur van Food Compass afgelopen week lanceerde. Q-Ray ontwikkelde de site, die met subsidie van het Productschap Tuinbouw tot stand is gekomen.

Een analyserapport in het Nederlands, Engels of Duits laten opstellen, met of zonder vermelding van Russische MRL's? De analyseresultaten van al uw Food Compass monsters in één overzicht bij elkaar? Het zijn voorbeelden van wat er kan met het Food Compass Portaal.

Food Compass zette in de afgelopen jaren een gedegen residumonitoringsysteem neer. Er is veel kennis ontwikkeld en gedeeld met de sector. Doorontwikkeling van Food Compass was nodig om de efficiëntie te vergroten en de service naar deelnemers te verbeteren. Het portaal automatiseert administratieve stromen van Food Compass. Deelnemers geven aanmeldingen en (adres)wijzigingen door via het portaal. Ook hoeft er minder informatie heen en weer gestuurd te worden tussen Food Compass, AQS (voor monstername) en de laboratoria. Die laboratoria vullen analyseresultaten in het portaal in en de handelsbedrijven krijgen automatisch bericht wanneer er nieuwe resultaten binnen zijn.

Voor meer informatie neemt u contact op met Jerre de Blok van Food Compass, tel. 079 3470601 of e-mail foodcompass@tuinbouw.nl of u bezoekt de website www.foodcompass.nl.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.