Activiteiten worden gebundeld in IJsselmuiden

Voorintholt overgenomen door Fa. Postuma

Fa. Postuma en Voorintholt zijn overeengekomen dat Fa Postuma per 7 november 2011 alle activiteiten van Voorintholt zal overnemen. Wegens het gebrek aan opvolging heeft de heer Dries Voorintholt gezocht naar een nieuwe eigenaar voor Voorintholt. Met de verkoop aan Fa. Postuma heeft de de onderneming een nieuwe enthousiaste eigenaar gevonden.

Fa. Postuma neemt de directie, medewerkers en klanten van Voorintholt over. Het bedrijf heeft daarmee 75 medewerkers in dienst die ruim 200 klanten bedienen. Fa. Postuma beschikt over een goede marktpositie, wat blijkt uit de evenwichtige groei die gedurende de laatste tien jaar is gerealiseerd. Door de overname kan Fa. Postuma nieuwe kansen benutten om deze positie nog verder uit te bouwen.

Nieuwe klanten

Door de overname krijgen klanten van Voorintholt een breder en dieper assortiment aangeboden. Het inkoopvolume van Postuma neemt verder toe, waardoor een inkoopvoordeel ontstaat en er nog meer exclusieve producten/merken hun intrede zullen doen in het assortiment Nieuwe klanten gaan kennis maken met het hoge serviceniveau van Postuma. De organisatie geeft hen de mogelijkheid om kennis uit te breiden. Klanten behouden hun huidige contactpersoon en de bestaande condities gaat Fa. Postuma op dezelfde manier aanbieden.

Vol Smaak

De overgenomen klanten van Voorintholt kunnen deelnemen aan het ‘Vol Smaak’ concept dat Fa. Postuma exclusief voor haar klanten aanbiedt. Dit is een kwaliteitskeurmerk waarbij smaakbeleving centraal staat. ‘Vol Smaak’ biedt AGF-specialisten communicatieondersteuning in de winkel of in de marktwagen om kwaliteit, smaak en milieubewuste teelt onder de aandacht te brengen.

Over Postuma

Postuma is een groothandel in aardappelen, groente en fruit. Fa. Postuma is een transparante organisatie met het doel om aardappel-, groente- en fruitspecialisten zo goed mogelijk te bedienen. Kwalitatief hoogwaardige producten, een uitgebreid assortiment en persoonlijke begeleiding wordt aangeboden. Fa. Postuma streeft ernaar om een gezonde bedrijfsvoering voor haar klanten mogelijk te maken en investeert in een sterke keten.

Extra informatie

Voor meer informatie over de overname kunt u contact opnemen met:
Erik Postuma
Telefoon: (038) 337 00 99
E-mail: erik@postuma.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.