Eerste Spinning Conference: zo zoet, zo goed

Nieuwe gezondheidstrend: Fruitspinning

Spinning is hot in Nederland. Duizenden mensen ‘rijden’ vele kilometers voor hun persoonlijke fitheid. Gezonde voeding vormt daarbij een onmisbaar onderdeel. In dat kader vindt daarom aanstaande zaterdag de eerste Spinning Conference plaats. Een spinning event waarbij de spinners gezamenlijk fietsen en genieten van conference peer; dé zoete en bovenal gezonde snack voor, tijdens en na het sporten.

Fruit thuis en op het werk is alom bekend. Maar ook rondom het sporten wordt steeds meer een gezonde snack aangeboden. Immers: een fysieke prestatie vereist ook gezonde en lekkere voeding. De Spinning Conference vormt het startpunt om meer fruit rondom het sporten te gaan aanbieden. Het begin van deze campagne wordt gemarkeerd met de nieuwe campagne voor conference peer die op 7 november aanstaande start. Met televisiespots, online promotie en acties zullen de gezonde kwaliteiten van conference peer onder de aandacht worden gebracht.

De Spinning Conference vindt plaats bij het Haagse Max Health Club in Den Haag. Een uur lang spint de fitnesscrew voor het goede doel: de persoonlijke gezondheid! De crew bestaat naast spinners van de club zelf, uit organisaties uit de perensector en medewerkers vanuit GroentenFruit Bureau. De complete crew krijgt een speciaal Conference tricot en vanzelfsprekend een kistje smakelijke peren na afloop.

Spin mee

Wilt u met uw eigen sportschool meedoen aan de actie? Meldt u dan aan bij GroentenFruit Bureau, info@groentenfruitbureau.nl.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.