Ron Vreeswijk:

"Speciale aardappelsoorten voorzien steeds meer in behoefte"

Tholen - Er komt steeds meer vraag naar speciale aardappelsoorten. Dat vertelt Ron Vreeswijk van de gelijknamige Rotterdamse aardappelgroothandel. "Ook hier in Rotterdam zijn er steeds meer allochtone keukens, die aardappelen gebruiken in hun gerechten. Met ons ruime aanbod kunnen wij in een behoefte voorzien."De verkoop van de Franse aardappelen verloopt het hele jaar door. Vreeswijk B.V. biedt onder meer de variëteiten Rozeval, Charlotte en Agata aan, die in dozen van 12,5 kilo of in kleinverpakking worden verkocht. De speciale La Ratte-aardappelen en truffelaardappelen worden aangeboden in authentieke houten kistjes.

"De prijzen van de Hollandse aardappelen zijn op het moment niet al te best, maar met dergelijke variëteiten en verpakkingen kun je je van de bulkmarkt onderscheiden", zegt Ron. "Maar er blijft ook vraag naar de ouderwetse, kwalitatief goede Hollandse aardappelen, zoals de Bintje en Eigenheimer."

Voor meer informatie:
Ron Vreeswijk
Aardappelgroothandel Vreeswijk
Groothandelsmarkt 2-5
3044 HA Rotterdam
Tel.: (010) 415 44 30
Fax: (010) 462 66 50
www.aardappelgroothandel.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.