Dole in smoothies en diepvriesfruit

Dole heeft in de USA twee nieuwe producten geïntroduceerd. De Dole-Fruit Smoothie Shakers® en de Dole Frozen Fruit Single-serve Cups. In beide producten zit bevroren fruit en geen kunstmatige ingrediënten. Hiermee geeft Dole de consument twee nieuwe, gezonde en gemakkelijke manieren om te genieten van fruit uit de diepvries. De twee nieuwe producten zijn gericht op een gezond dieet. 
De Fruit Smoothie Shakers komt in de smaken aardbei/banaan, aardbei en bessen op de markt. De aanbevolen verkoopprijs is $2,19, maar kan fluctueren per verkooppunt. De Dole-Frozen Fruit Single-serve Cups bevat, in tegenstelling tot traditioneel diepvriesfruit, geen toegevoegde suikers of conserveringsmiddelen. Het product maakt gebruik van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ontdooien waardoor het verlies van textuur minimaal is en de stukken fruit er vers uit zien en smaken.

De Frozen Fruit Single-serve Cups verschijnen in drie smaken; bosbes, aardbei en ananas. De aanbevolen verkoopprijs voor de Ananas of Aardbei is $2,49 voor een pak van twee bakjes, voor de bosbes wordt een prijs van $2,79 aangeraden. De prijzen kunnen net als bij de Smoothie variëren per verkooppunt. Beide producten zijn vanaf april 2011 in de hele VS verkrijgbaar.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.