Tip op tijd te besparen:

Veelgebruikte teksten opslaan in Outlook

Het versturen en ontvangen van e-mail neemt soms meer tijd in beslag dan u zou willen. Het is daarom maar goed dat er trucjes zijn waarmee u sneller e-mails kunt verwerken. Als u bijvoorbeeld veel e-mails verstuurt met zo ongeveer dezelfde tekst, dan kunt u tijd besparen door die standaard tekst op te slaan in Outlook.

Het kan zijn dat u regelmatig e-mails verstuurt met een standaard tekst in het bericht. Nu kunt u die tekst telkens knippen en plakken als u zo’n e-mail gaat versturen, maar het kan ook anders. U kunt de standaard tekst opslaan in Outlook, zodat u die makkelijk kunt invoegen in een e-mailbericht:

Open een nieuw bericht, typ de tekst die u wilt opslaan en selecteer die;
Nu klikt u op ‘Snelonderdelen’ in het tabblad ‘Invoegen’ en daarna op ‘Selectie in galerie Snelonderdelen…’;
In het scherm dat nu verschijnt, geeft u de tekst een naam en kiest u bij ‘Galerie’ voor ‘Snelonderdelen’. Bij ‘Opties’ selecteert u ‘Alleen inhoud invoegen’. U kunt eventueel ook een beschrijving invullen als u dit wilt;
Klik tenslotte op ‘OK’ om de instellingen op te slaan.

Tekst invoegen in e-mail

De volgende keer dat u een standaard e-mail wilt versturen, opent u het tabblad ‘Invoegen’ en klikt u op ‘Snelonderdelen’. U ziet nu uw tekst staan. Door erop te klikken, kunt u de tekst invoegen in uw bericht.

Bron: Rendement.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.