Winnaars Zespri Kiwi-Party feesten erop los!

380 leerlingen van basisschool de Catamaran in Rotterdam hebben 25 oktober tijdens de lesuren gefeest met een Kiwi-Party. De school is deelnemer aan het lesprogramma ‘Fruit, een lekkere buit!’ van kiwi leverancier Zespri. Organisator K’X Creations verzorgde het complete feestprogramma inclusief speelmateriaal, tent, muziek en natuurlijk overheerlijke kiwi’s.Fruit, een lekkere buit!: educatief verantwoord voeding- en bewegingsprogramma
Basisschool de Catamaran in Rotterdam verheugde zich op de komst van de Kiwi-Party. Docent lichamelijke opvoeding Michel Hermans had de organisatie van het programma op zich genomen en was enthousiast over het verloop. Michel Hermans:” Wij zijn continue bezig met voeding en gezondheid, zo doen we bijvoorbeeld mee aan het programma ‘Rotterdam, Lekker Fit’ van de gemeente Rotterdam. En deze Kiwi-Party van Zespri was een mooie gelegenheid om onze leerlingen op een ludieke manier kennis te laten maken met gezond fruit. Ook de andere docenten reageerden positief”.De Kiwi-Party is een doe-activiteit op wieltjes (steps en ander rollend materiaal) gekoppeld aan een Kiwi-Bar. Om het gezellig en leuk te maken, is er ook muziek. Het doel is niet alleen dat de deelnemende klas, maar alle kinderen van de school (basisonderwijs) de gelegenheid krijgen om deel te nemen.


K’x creations Nederland officieel van start gegaan

Alvorens de Zespri Kiwi-Party plaats vond, presenteerden K’X Creations uit België en Business Energy B.V. uit ’s-Hertogenbosch de introductie van K’X Creations Nederland. Beide partijen versterken elkaar op het gebied van marketing & sales. Business Energy zal voorlopig onder de naam K’X Creations Nederland aan de slag gaan met de vernieuwende concepten van K’X Creations. Pijlers in de dienstverlening van K’X zijn communicatie, brandactivation en experience marketing met als specialisatie voeding, gezondheid, sport, kids en educatie.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.