Training vergroot kennis en adviesvaardigheden van medewerkers

SVO-training Voedingsadviseur AGF van start

Consumenten willen steeds meer weten over voeding en gezondheid. Van hun leveranciers verwachten ze adequate antwoorden op hun vragen. Om zeker te zijn van een deskundig advies, kopen veel consumenten hun AGF-producten bij AGF-vakspecialisten. Het is dan ook belangrijk dat de vaste medewerkers van deze speciaalzaken over ruime achtergrondkennis beschikken en klanten goed kunnen adviseren. Daarom heeft opleidingsspecialist SVO samen met CKO de training Voedingsadviseur AGF ontwikkeld, die in 2012 weer van start gaat.

Onderwerpen die tijdens de praktijkgerichte training aan de orde komen, zijn onder andere voedingsleer, voedingswaarde, gezondheid, bereidingswijze, smaak, trends, het ontwikkelen van menu’s voor diëten en allergieën en verkoop- en adviesgesprekken. De deelnemers krijgen theorieles over deze onderwerpen en trainen het effectief adviseren van klanten over voeding en AGF-producten. De training bestaat uit zes dagdelen van drie uur.

Praktijkgericht

De procedures en werkwijze van het bedrijf van de deelnemers vormen het uitgangspunt van de training. De opgedane kennis en vaardigheden zijn dan ook direct toepasbaar in de werkpraktijk. Elke deelnemer werkt zowel tijdens de training als tijdens zijn werk aan opdrachten.

Data en locatie

In 2012 start de training op verschillende data, bij de SVO-locaties in Roermond, Heerhugowaard, Groningen, Rijswijk en Zwolle. Kijk voor alle trainingsdata en locaties op www.svo.nl/trainingen.

Werken met vers, leer je bij SVO

SVO is dé mbo-opleider in de verse voedingsbranche. Denk bijvoorbeeld aan functies in de slagerij, supermarkt, fastservice, een vis- of groentespeciaalzaak of een industrieel versbedrijf. SVO biedt mbo-opleidingen van niveau één tot en met vier voor onder andere verkoopmedewerkers, productiemedewerkers, traiteurs, winkelslagers en managers. Leerlingen gaan een dag in de week naar school en zijn de rest van de week aan het werk in een erkend leerbedrijf.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.