Fruitylicious – leverancier van Greetz

Dat Fruitylicious niet stil heeft gezeten de afgelopen maanden is wel te merken, zo zijn er steeds meer bedrijven die graag met Fruitylicious willen samenwerken.
Fruitylicious verkoopt via de webshop www.hippefruitmand.nl trendy fruitboxen die erg leuk zijn om te geven aan een zieke collega, familielid of een vriend(in). Daarnaast zijn deze fruitboxen zo ontwikkeld dat ze niet alleen geschikt zijn als beterschapsgeschenk maar leuk zijn als gezond relatiegeschenk! Volgens Marleen Zeeman, eindverantwoordelijke Fruitylicious, zijn er vorig jaar naast de ‘basic fruitbox’ meer dan tweehonderd cocktailpakketten verkocht als Kerstpakket aan verschillende bedrijven.
 
Dat de hippe fruitmand van Fruitylicious steeds populairder wordt is duidelijk te merken. Er zijn meerdere webshops die de hippe fruitmand aan hun assortiment toevoegen. “Zo zijn we het meeste trots op de samenwerking met Greetz”, zegt Zeeman. Greetz is een online kaartenwinkel die zich voornamelijk richt op particulieren die door middel van een kaartje een kleine attentie willen sturen aan een dierbare. Vanaf deze week is het ook mogelijk om een kaart + fruitbox te bestellen. De fruitbox van Greetz is in vergelijking met de fruitbox van Fruitylicious ietwat kleiner van inhoud. Fruitylicious verpakt deze fruitboxen voor Greetz en gebruikt alleen het beste kwaliteitsfruit dat bij het moederbedrijf Hispa Fruit&Vegetables vandaan komt.

Fruitylicious staat er voor open om nieuwe partnerschappen aan te gaan met webshops die interesse hebben om de hippe fruitmand toe te voegen aan hun assortiment. Op de website www.hippefruitmand.nl kan er bij het tabblad ‘contact’ het contactformulier ingevuld worden.
 
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.