Bangkok, 9 t/m 11 mei 2012

Al 16 bedrijven op Holland Pavilijoen van Horti Asia 2012

Van 9 t/m 11 mei vindt in Bangkok de eerste editie van de Horti Asia plaats. Deze internationale beurs beslaat zowel de groente-, fruit als bloemensector en heeft de ambitie om de grootste tuinbouwbeurs in Azië te worden. Horti Asia biedt een platform voor producenten tot retailers om elkaar te ontmoeten en contacten te leggen.

De organisatie, VNU Exhibitions Europe en N.C.C. Exhibtion Organisers Thailand, verwachten dat de beurs zo'n 10.000 bezoekers zal aantrekken. De organisatoren mikken op zo'n 250 exposanten. De landbouwafdelingen van de ambassades in Bangkok en Jakarta zullen de beurs onder de aandacht brengen bij hun relevante contacten in Vietnam, Indonesië, Singapore en Maleisië.

Voor het Holland-paviljoen staan inmiddels de volgende bedrijven ingeschreven:
A&N Luiten, Chrysal, Codema Systems Group, Cool Fresh International, Enza Zaden, Geerlofs, Hortimax, Intracare, Priva, Micothon, Ministerie van Landbouw, Ridder Drive Systems, Rijk Zwaan, Van der Hoeven, Vostermans Ventilation System, Van Amerongen CA Technology

Thailand is een speler van formaat op de wereldvoedselmarkt, met name op tuinbouwgebied. Volgens gegevens van de FAO is Thailand de zesde grootste producent van fruit en de 15e producent van groenten wereldwijd. Als gevolg van de economische groei in de regio, toenemende vrijhandel en bewustwording van voedselveiligheidsvraagstukken neemt de vraag naar groenten en fruit van hoge kwaliteit toe.

Voor meer informatie:
Rob Bornstein
Horti Asia
Tel: 030-2952719
www.hortiasia.net

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.