Dutch Specials leverbaar via groothandel Rungis

Dutch Specials, de exclusieve groenten en gezonde snacks, zijn per heden voor vak liefhebbers leverbaar via Rungis BV uit Barendrecht. Deze samenwerking maakt het mogelijk voor mensen met een passie voor gezonde voeding een bijzonder assortiment groenten te presenteren, wat gemakkelijk via één punt verkrijgbaar is.

Dutch Specials – dubbel bijzonder

'Dutch Specials', is het collectieve concept van onderscheidende groenteproducten. Elke teler heeft een bijzonder product en een bijzonder verhaal over de herkomst, de smaak en de groei. Nederlandse telers hebben zóveel meer te bieden! Dutch Specials producten zijn groenten waar de Gastronomie, Kookstudio en AGF-specialist zich mee kan onderscheiden.Naast de bijzondere producten, is Dutch Specials ook uniek in haar samenwerking.
Dit is de eerste samenwerking in de AGF-branche, waarbij telers van verschillende afzetorganisaties samenwerken om door middel van promotie de nichemarkt verder ontwikkelen.Vakspecialisme en passie bij Rungis

Rungis, de versspecialist voor midden- en topsegment horeca in aardappelen, groenten, fruit, paddenstoelen en kruiden onderscheidt zich door het complete assortiment AGF. Van het basis assortiment in Du Marché en Top kwaliteit, verse sappen, panklare producten, biologische AGF, vergeten en onvergetelijke groenten, streekproducten uit alle windstreken en ‘natuurlijk’ van eigen bodem. Product én klant staan centraal bij Rungis. Zij signaleert gastronomische trends en zorgt ervoor, dat chefs op de hoogte blijven en tijdig hun inkopen in de keuken hebben.

De Rungis signature onderstreept de kwaliteit van de dienstverlening, kwaliteit op ieder vlak: product, prijs, presentatie, passie, professionaliteit, persoonlijke aandacht, en SERVE in hoofdletters.

Dutch Specials; de smakelijke groenten van eigen bodem, met passie geteeld, is een aanvulling op het assortiment. Rungis is trots om de Dutch Special producten nu continue te kunnen leveren. Een gastronomisch antwoord op de trend van nu.

Samen sterk voor een doel

Er zijn veel overeenkomsten tussen de Dutch Specials en Rungis. De passie spat er bij teler en bij Rungis vanaf, beide hebben zij een doel voor ogen, het beste product op het bord van de eindgebruiker krijgen. Met als belangrijkste ingrediënten: smaak, beleving en passie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.