Roberto Latorre, CMR Holland:

"Goede vraag naar Braziliaanse druiven"

Tholen - Het Braziliaanse druivenseizoen is in volle gang. "We kregen twee weken geleden de eerste volumes binnen en in week 48/49 naar verwachting de laatste. Opvallend dit seizoen is dat het exportvolume kleiner is dan vorig jaar", vertelt Roberto Latorre van CMR Holland. "Dit komt door groei in de lokale markt. Er is meer vraag in Brazilië en daarom wordt minder geëxporteerd."De productie is vergelijkbaar met vorig jaar en het seizoen is dit jaar iets eerder begonnen. "Het groeiseizoen is probleemloos verlopen en het weer was goed. Hierdoor krijgen we druiven van excellente kwaliteit met goede suikerniveau's binnen."
De variëteiten die CMR in het assortiment heeft zijn Thompson, Sugraone en Crimson. "Ook zullen de Autumn Royal binnenkort arriveren", geeft Roberto aan.CMR Holland verwacht eind december los te zijn van de Braziliaanse druiven. Roberto is zeer te spreken over de prijzen. "We naderen het einde van het Griekse seizoen en er zijn minder volumes beschikbaar. De vraag neemt toe en de prijzen zijn goed. Voor Brazilië liggen de prijzen nog hoger. Ook als Griekenland uit de markt is verwacht ik dat de goede vraag aanhoudt, de prijzen stabiel blijven en mogelijk zelfs gaan oplopen."Voor meer informatie:
CMR Holland BV
Roberto Latorre
Handelsweg, 52A
2988 DB Ridderkerk
The Netherlands
Tel + 31 - 180 555 160
Fax + 31 - 180 555 161

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.