23 en 24 november 2011

Duitse vakbeurs voor huisverkoop boeren en tuinders

In Duitsland vindt binnenkort de eerste vakbeurs plaats voor boeren en tuinders die hun producten aan huis verkopen. De ExpoDirect is 23 en 24 november in Karlsruhe, meldt NieuweOogst.nu. De beurs moet een centraal platform worden voor ondernemers die zich bezighouden met huisverkoop. Volgens de organisatoren hebben zich al 85 standhouders aangemeld.

De Duitse boerenbond DBV heeft een stand gehuurd waarin de vakgroep Boerderijverkoop zich presenteert. De bond wekt haar leden op de nieuwe beurs te bezoeken.

ExpoDirect is gelijktijdig met de jaarlijkse vakbeurs voor asperge- en aardbeientelers ExpoSE. Die laatste beurs telt meer dan 300 standhouders. Het initiatief komt ook vanuit de asperge- en aardbeiensector. Beide beurzen zijn op woensdag 23 november en donderdag 24 november geopend vanaf 's morgens 9 uur in de Messehallen in Karlsruhe.

Bron: NieuweOogst.nu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.