Haal het beste uit je medewerkers

Een vraag waar veel ondernemers waarschijnlijk het antwoord schuldig op moeten blijven. Tevens een vraag die ook niet zo makkelijk te beantwoorden is. Maar wel een heel belangrijke!

Jouw medewerkers zijn in veel gevallen het visitekaartje voor de winkel. Maar ook in de productie zijn medewerkers in veel gevallen een belangrijke schakel. Een gemotiveerde, enthousiaste en goed opgeleide medewerker levert zeker geld op. Een slechte of mindere medewerker kan (onbewust) veel geld kosten.Vanuit het project ‘Leercultuur MKB’ is door MKB Nederland een speciale scan ontwikkeld. Van jou als ondernemer wordt veel gevraagd. Je moet je bedrijf leiden en alert zijn op allerlei ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op de toekomst van je bedrijf. Deze veranderingen vergen continue aandacht voor leren en ontwikkelen van medewerkers.

Wil jij weten hoe leergierig jouw organisatie is?
Ga naar de website www.mkbservicedesk.nl/excelleerscan en doe de scan. In zeven minuten heb jij inzicht in jouw bedrijfssituatie. Met een persoonlijk advies in je mailbox aangeboden door Excelleren.nu.

Bron: ADN

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.