Programma bekend en inschrijvingsmogelijkheid geopend

Symposium Fresh Park Venlo ‘Food & Future’

Op donderdag 10 november 2011 organiseert Fresh Park Venlo haar jaarlijkse symposium met het thema „Food & Future‟. Het programma is bekend en vanaf vandaag is het mogelijk om in te schrijven voor deze dag.

Programma en sprekers

Het symposium bestaat uit een interessant ochtend- en middagprogramma. 's Ochtends worden twee bedrijven bezocht, het C&C centrum van Aartsenfruit op Fresh Park Venlo en Restaurant Bosdael van de Zorggroep NL in Reuver. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Datum van opgave wordt als criterium beschouwd.
Na de lunch begint het middagprogramma bestaande uit verschillende presentaties waarbij de sprekers het thema elk vanuit hun eigen perspectief (productie, retail, foodservice & care) belichten en een paneldiscussie. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke netwerkborrel met een hapje.

Jan Janssen, Directeur Fresh Perk Venlo, spreekt over de rol van Fresh Park Venlo als facilitator en initiator in het “ Food & Future” thema; Bob Hutten, Directeur Hutten Catering, Veghel, zal als toeleverancier in de foodservice de uitdaging in de foodketen aanpakken onder de titel “Voedsel met een i”; Anton François, Concernmanager Facilitaire Diensten Zorggroep NL, Venlo, belicht de toekomst van eten en drinken vanuit de care-kant als afnemer; Marco Duineveld, Hoofd Commercie bij Smeding, kijkt naar “Innovaties in de handelsketens”.

Het symposium wordt voorgezeten door Jochem Wolthuis, Directeur Internationaal van het GroentenenFruit Bureau in Zoetermeer. Hij zal tevens ingaan op de vraag hoe EHEC de Duitse retail op de lange termijn beïnvloedt.

Aanmelden

Het is vanaf vandaag mogelijk om aan te melden voor het symposium via www.freshparkvenlo.nl. Bij aanmelding kan een keuze worden gemaakt voor deelname aan het volledige dagprogramma of het ochtend- of het middagprogramma. Lunch is inbegrepen. Deelname is gratis, bij een no-show zal echter een bedrag van 65 euro in rekening worden gebracht. Bent u ondernemer in de versketen? Wij heten u graag welkom op 10 november!

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.