e Koningh Coding & Labeling introduceert:

Self Service inkjetprinter: De Linx CJ400

De huidige Continuous Inkjet printers worden aangevuld met het nieuwe codeersysteem: de Linx CJ400. De Linx Inkjet printers kunnen met hoge snelheid variabele data van kleine tot zeer kleine afmetingen op een range aan verschillende producten en verpakkingen printen. Bij de continue inkjet technologie bestaat elk karakter uit afzonderlijke inktdruppeltjes, die uit een kleine nozzle komen en vervolgens elektrisch worden geladen.

CJ400

De nieuwe Linx CJ400 is de meest eenvoudige inkjetprinter om te gebruiken én te onderhouden. De Linx CJ400 kan 1 tot 3 drie regels op nagenoeg alle poreuze of niet-poreuze oppervlakken variabele informatie printen zoals barcodes, data, tijden, teksten en andere gegevens. Door gebruik te maken van continue inkjet technologie kan de CJ400 - zonder contact te maken met het te printen oppervlak – constant blijven produceren. De gedrukte code kan bovendien snel worden veranderd zonder langdradige opzetprocedures.


Laagste operationele kosten

Voor veel bedrijven spelen de bedrijfskosten een belangrijke rol bij het inkoopproces. Niet alleen de aanschafprijs, maar ook de bijkomende of onvoorziene kosten zoals operationele- en onderhoudskosten zijn essentieel. Met de CJ400 kunt u hierop besparen.

Self Service

Gebruikers kunnen de nieuwe inkjetprinter zelf binnen enkele minuten onderhouden. Er zijn geen getrainde technici of onderhoudsbezoeken nodig. Daarnaast hoeft de printkop niet vaker dan één keer per drie maanden gereinigd te worden. De printer heeft een automatische reinigingsfunctie zodat het niet noodzakelijk is de printkop zelf schoon te maken. Het is ook mogelijk de printer vier weken uit te schakelen zonder dat de printer geleegd hoeft te worden. Dit betekent geen overbodige vloeistoffen. De printer kan vervolgens weer opgestart worden.

Deze nieuwe CJ400 is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij De Koningh Coding & Labeling, inmiddels al 20 jaar exclusief Distributeur van Linx systemen. Voor meer informatie of een demonstratie, neem contact op met De Koningh via telefoonnummer (026) 741 00 10 of mail naar sales@dekoningh.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.