Martijn Persoon, Meneerfruit:

"Bedrijven kiezen in crisistijd bewust voor ons"

Tholen - Veel bedrijven in de agf-sector hebben last van de economische crisis. "Bij ons is het juist het tegenovergestelde", vertelt Martijn Persoon van Meneer Fruit enthousiast. Hoe meer crisis, hoe beter het lijkt te gaan. We hebben het erg druk en de bestellingen stromen binnen."

Wat is de oorzaak van deze goedlopende vraag? "Bedrijven kiezen bewust in deze tijd en zijn op zoek naar een goede partij. Daarnaast vinden ze gezondheid steeds belangrijker en zo komen ze bij ons terecht. We leveren goede kwaliteit, hebben mooie producten van onze vaste leveranciers en zijn altijd goedkoper dan in de supermarkt."Meneer Fruit uit Helmond is leverancier van werkfruit en levert vooral aan bedrijven en kinderdagverblijven. In januari ontwikkelde Meneer Fruit het consumenten-abonnement. "Hierover zijn de reacties erg positief en we gaan dit in de toekomst ook verder uitbreiden. De focus blijft voorlopig echter nog op het leveren aan bedrijven en kinderdagverblijven."

Voor meer informatie:
Meneer Fruit
Martijn Persoon
Postbus 487
5700 AL HELMOND
Telefoon: 0492 752709
Fax: 0492 752678
Mobiel: 06 46052748
info@meneerfruit.nl
www.meneerfruit.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.