Granaatappelextract grootste medische doorbraak sinds aspirine

Het extract van de granaatappel lijkt de grootste medische doorbraak sinds de ontdekking van aspirine, extract uit wilgenbomen in 1829. Wetenschappers beschrijven het extract als het “zakmes” van de natuurlijke farmaceutica, omdat het zo veel verschillende dingen kan. Het verbetert onder andere de gezondheid van het hart, verlaagt de bloeddruk, geneest ontstekingen, vermindert de kans op kanker en helpt bij seksuele disfunctie.

Voor het eerst is het gelukt om het waardevolle extract, punicalagins genaamd, uit de zaden, schil en kern van de vrucht te halen. De stof is bijna alleen te vinden in de granaatappel . Punicalagins is voornamelijk aanwezig in de zaden, schil en gelige membranen, die voor mensen niet goed verteerbaar zijn en tot nu toe weggegooid werden. De stof is wel aanwezig in het sap, maar de concentraties zijn erg laag en moeilijk te verwerken. De super antioxidant is afgelopen week in de verkoop gegaan in Engeland onder de naam Pomegreat PurePlus. De site van het product is pomegreatpureplus.com.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.