Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Erik Janse: "45ft reefer containers met een zelfstandig draaiende koelmotor"

Ge-Fresh Logistics zet in op temperatuurgecontroleerd multimodaal vervoer



Tholen - Na de introductie van Ge-eX Logistics in mei 2007, dat multimodaal containertransport aanbiedt op de belangrijke Europese routes, werden vorig jaar de diensten uitgebreid in de temperatuurgecontroleerde sector met de lancering van Ge - Fresh Logistics. "Wij zetten in op 45ft palletbrede reefer containers met een zelfstandig draaiende koelmotor", vertelt directeur Erik Janse.



"Met deze 'diesel electric units' kunnen we een breed Europees, multimodaal netwerk aanbieden dat ook uitstekend geschikt is voor de klanten in de AGF-branche", vervolgt Erik. "Op afstand kunnen wij deze containers monitoren en de temperatuurinstellingen aanpassen. Hierdoor hebben we de mogelijkheid om temperatuurgecontroleerd het spoor op te gaan en bieden we full-service in geval van calamiteiten door heel Europa."



"Naast het grote voordeel dat we een significante reductie realiseren van het aantal wegkilometers, dat op een prijsniveau ligt onder het wegtransport, is het ook nog eens goed voor het milieu, somt Erik op. "Normaal gesproken is een truck natuurlijk een snellere optie, maar als je kijkt naar de vrijdagverlading vanuit Nederland voor de zondag- en maandaglevering in Ierland of in Italië, dan zijn we net als een truck in staat om op zondagavond / maandagochtend op de markt te lossen. Maar het prijsverschil is significant lager."



"Ons servicenetwerk omvat de Benelux, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Scandinavië, de Baltische Staten, Spanje, Portugal, Polen, Tsjechië en Italië. Jaarlijks beoordelen we op basis van de infrastructuur of we nieuwe landen toevoegen, waarbij de betrouwbaarheid voor ons essentieel is", legt Erik uit.



"AGF is een markt, die we nog aan het ontginnen zijn, maar de proeven zijn erg veelbelovend. Door een combinatie van rail en short sea zijn we multimodaal inzetbaar en zo kunnen we ook lading aannemen van Ierland naar Italië en vice versa. We hebben volop capaciteit beschikbaar!"



Voor meer informatie:
Erik Janse
Ge-Fresh Logistics
Albert Plesmanweg 57
3088 GB Rotterdam
T: +31 (0) 010 283 30 99
M: + 31 (0) 6 107 32 046
F: +31 (0) 010 429 21 88
e.janse@ge-freshlogistics.com
www.ge-freshlogistics.com