Neele Logistics sluit convenant met Belastingdienst

Neele Logistics, één van de grotere logistieke dienstverleners in de regio Rotterdam, heeft het convenant horizontaal toezicht afgesloten met de Belastingdienst. Een vorm van wederzijds vertrouwen waardoor Neele Logistics profiteert van open en korte communicatielijnen met de fiscus.De Belastingdienst sluit tegenwoordig een individueel convenant horizontaal toezicht af met zeer grote en middelgrote ondernemingen. In dit convenant worden gewenste houding en gedrag overeengekomen en afspraken gemaakt over de wijze en intensiteit van toezicht door de Belastingdienst. Door het afstemmen van de werkwijze in het aangifteproces en door vooroverleg over relevante fiscale kwesties, kan de Belastingdienst controles achteraf beperken. Samenwerking, transparantie en vooroverleg staan centraal.

‘We zijn bijzonder blij met deze overeenkomst. Het is een blijk van vertrouwen van de Belastingdienst. Vertrouwen in de integriteit, waarmee ons bedrijf haar werkzaamheden uitvoert en in de wijze waarop wij onze administratie voeren. Door de onderlinge afstemming worden onnodige vragen, procedures en andere administratieve lasten op deze manier voorkomen’, aldus directeur Ron Neele. Het convenant horizontaal toezicht is een logisch vervolg op de AEO - certificering van Neele Logistics in oktober 2010; ook een vorm van horizontaal toezicht met de Douane Nederland. De logistiek dienstverlener heeft nu dus zowel een convenant met de “groene” - als met de “blauwe” tak van de Belastingdienst.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.