Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kaki Persimon bij Smeding

De nieuwe Kakisoort uit Spanje, Persimon, is vanaf deze week weer verkrijgbaar. Deze verbeterde kaki is vrij groot en lijkt op een langwerpige oranje tomaat. Een gewone kaki heeft in nog niet overrijpe toestand een wrange smaak. Bij de Persimon kaki is dit niet het geval; deze kan al worden gegeten zonder overrijp te zijn. De smaak is een combinatie van perzik en zoete meloen. Een beetje sap van meloen of fingerlime werkt als fantastische smaakversterker Het zachte vruchtvlees is met name geschikt om te verwerken in desserts. De Pergimon kaki kan met schil worden gegeten. Onrijpe vruchten rijpen goed na op kamertemperatuur, rijpe vruchten kunt u nog een paar dagen in de koelkast bewaren.

bron: nieuwsbrief Smeding
 
Publicatiedatum: