Interfel presenteert bakfiets vol groente en fruit

Afgelopen week heeft Interfel zijn fiets met vers fruit en groente gepresenteerd. De fiets, een idee van de commissie van innovatie en toegankelijkheid, moet bereide producten aanbieden aan stedelingen als salades, fruit of groente in stukjes, vruchtensap en soep, evenals half bereid fruit en groente om thuis te consumeren.
Interfel en de partners van het project (Le Fruitier, l’UNFD, Légumes de Franse en het ministerie van Landbouw) hopen, dat de stedelijke consument jonger dan 40 jaar, de smaak van groente en fruit weer zal leren kennen door hem tegemoet te treden met verse seizoensproducten, die snel te consumeren zijn. "We gaan geen massa’s fruit en groente inslaan en de sector uit de economische stagnatie halen, maar het is een mogelijkheid om de waarde van deze verse producten weer aan het geweten te brengen", zegt Jean Sales, voorzitter van de innovatie- en toegankelijkheidscommissie van Interfel.


Klik hier om de video te bekijken

De bakfiets met een inhoud van ongeveer 60 producten, is gerealiseerd in samenwerking met de detaillant Catherine DaCosta. Als na een proefperiode van twee maanden de fiets van “kennisverwerving en promotie” aan het gewenste resultaat voldoet, zal deze ook aan andere kleinhandelaren in de Franse hoofdstad worden aangeboden.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.