Horti Fair groeit met bijna 10%

De Horti Fair is nagenoeg uitverkocht. De beurs heeft enkele weken voor de opening – op 1 november – nog maar twee plaatsen vrij. Het aantal standhouders bedraagt momenteel 585: Een groei van bijna 10% vergeleken met vorig jaar.

De Horti Fair is de grootste internationale tuinbouwvakbeurs over technologie, innovatie en inspiratie en vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 4 november in Amsterdam RAI. Dit jaar vaart de Horti Fair een nieuwe koers: ‘Van vierkante meters naar kubieke meters’. Zo heeft de beurs dit jaar meer inhoud, onder meer in de vorm van gratis te bezoeken seminars. Daarvan zijn er enkele tientallen: Een deel daarvan is nu al uitverkocht.

Bovendien is de Horti Fair uitgebreid met Horti Fair Fresh (in hal 8). Daar vindt de bezoeker onder meer brancheorganisatie Frugi Venta, enkele grote telersverenigingen en verpakkers. Bovendien organiseert Horti Fair Fresh de Cooking Event in het House of Technology & Innovation op woensdag 2 november. Op deze dag vindt tevens het Foodsafety-seminar plaats. Dechering: "Dit jaar is de eerste editie van Horti Fair Fresh. Het was voor ons spannend hoe de markt hierop zou reageren, maar we kunnen zeggen dat er een goede basis ligt voor de toekomst."

Bedrijven, die één van de twee laatste locaties willen boeken, kunnen contact opnemen via info@hortifair.nl of 0297-344033.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.