Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
William Willems, Central Fruit:

"Clementines van goede kwaliteit voor tijd van het jaar"

Tholen - De laatste dagen van het Zuid-Afrikaanse sinaasappelseizoen zijn aangebroken en de Spaanse komen er bijna aan. "Momenteel komen er al mooie volumes Spaanse bladclementines binnen", geeft William Willems van Central Fruit aan. "Het seizoen is zo'n twee weken vroeger begonnen en de Clementines zijn van hele goede kwaliteit voor de tijd van het jaar."



De handelaar vertelt, dat dit jaar bijna alles vroeger is gekomen van het fruit. "De sinaasappelen komen waarschijnlijk op een 'normaal' tijdstip aan. Deze zijn dus iets vertraagd, maar dit komt door het weer in Spanje." William is blij dat de Clementines dit jaar vroeger zijn. "Hier zijn onze klanten over te spreken. Het is echt een product, waarmee we mensen trekken."



"De prijzen van de vroege Clementines liggen hoog. Dit is altijd zo in het begin van het seizoen. De sinaasappelen van Cibel worden vanaf begin november verwacht. "Hier wachten we nog even mee tot de kwaliteit echt goed is."

Voor meer informatie:
Central Fruit
William Willems
Werkhuizenkaai 112-154
1000 Brussel
Tel: +32-22426200
Fax: +32-22458615
www.centralfruit.be