verkoopkantoor Nederland in afgeslankte vorm verder

“Volgende week duidelijkheid over toekomst Agrexco”

Tholen - Het Israëlische bedrijf Agrexco is definitief verkocht aan Bickel Group Export and Trade. Wat dit betekent voor het Nederlandse verkoopkantoor is nog onduidelijk. Guy Rinat, general manager van Agrexco voor Noord-Europa, laat weten dat volgende week bekend wordt gemaakt hoe het Israëlische bedrijf verder zal gaan en welke gevolgen dit heeft voor de werknemers. "We weten echter wel dat het verkoopkantoor in Nederland, alsmede het Verenigd Koninkrijk en Duitsland wordt behouden, echter in afgeslankte vorm."

Sinds een aantal maanden geleden naar buiten werd gebracht, dat Agrexco in financiële crisis verkeerde, is de handel wel doorgegaan, zij het met kleinere volumes. Agrexco is in Nederland vooral groot in paprika's en kruiden. Daarnaast worden vanuit hier veel andere Europese afnemers beleverd. De laatste jaren is ook de biologische markt steeds belangrijker geworden voor het bedrijf.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.