Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Bas van Walderveen: "Prijstechnisch goed seizoen geweest"

Laatste Valencia's uit Zuid-Afrika en Argentinië bij Van Walderveen



Tholen - Bij Van Walderveen in Nieuwegein arriveren deze week de laatste Valencia's (categorie 1 en 2) uit Zuid-Afrika en Argentiniƫ. "Het zijn echt de laatste, want na 15 oktober komt er weer een extra heffing en dan wordt het gewoon te duur om te importeren", legt Bas van Walderveen uit.



Volgens Bas is het prijstechnisch een goed jaar geweest, al waren de volumes een stuk lager. "De laatste acht weken hebben we prijzen van 10 tot 12 euro gehad en dat is voor perssinaasappelen helemaal niet verkeerd. Deze week houden deze prijzen aardig stand, wat er daarna gebeurt, durf ik niet te zeggen."



Volgens Bas duurt het nog wel vier weken voordat de eerste Spaanse salustiana's arriveren en ben je nog een paar weken verder tot deze helemaal op smaak zijn. "Heel Nederland zal het dus de komende zes/zeven weken met Valencia's uit Argentiniƫ en Zuid-Afrika moeten doen en daar kunnen wij voor zorgen, want we krijgen nog redelijke aantallen binnen."



Voor meer informatie:
Bas van Walderveen
Van Walderveen
Laagraven 17-19
3439 LG Nieuwegein
Tel.: (030) 284 80 40
Fax: (030) 289 92 14 of (030) 280 57 38
www.walderveen.nl