Frankrijk maakt zich klaar voor een nieuw Jazz seizoen

Na het afgelopen, succesvolle Nieuw-Zeelandse seizoen, staat Enzafruit klaar om te beginnen met de Franse Jazz. De pakstations in de regio van Zuidoost Frankrijk, die de eerste JazzTM appels leveren, draaien reeds op volle toeren. De eerste Franse Jazz appels van het seizoen, uit Zuidoost Frankrijk, verwachten wij op donderdag 13 oktober. In de volgende weken komen daar de Jazz appels uit de Zuidwestelijke regio, gevolgd door de Loirevallei en uit Zuid-Tirol in Italië, nog bij.

Ook dit seizoen zal de Jazz weer van een uitzonderlijke kwaliteit zijn. De warme temperaturen overdag en de koele nachten hebben er samen voor gezorgd, dat de Jazz appel zijn verleidelijke rode kleur heeft verkregen alsook zijn heerlijke smaak.
Opmerkelijk dit jaar is dat de maat van de Jazz appel groter uitvalt dankzij zijn gunstige rijpingsomstandigheden. Het volume, dat we dit seizoen mogen verwelkomen, is zo'n 17.000 ton lekkere Jazz appels.Om de Franse Jazz te ondersteunen, worden ook dit seizoen heel wat marketingacties gepland. Naast de tastings in zowel België, Nederland, Frankrijk als in Duitsland, nemen we samen met Jazz deel aan verschillende beurzen en evenementen. Verder wordt de klant verwend met talrijke Jazz gadgets, die ze verkrijgen dankzij de consumentenacties, die wij organiseren binnen de verkooppunten.

Doordat het Franse Jazz seizoen naadloos aansluit op het voorbije Nieuw-Zeelandse seizoen, kunnen wij de consument dit jaar 12 maanden lang laten genieten van de Jazz appel.

Kortom, door dit alles gaat Enzafruit weer voor een succesvol seizoen!

Voor verdere informatie:
Enzafruit New Zealand Continent
Tongersesteenweg 135
B – 3800 St- Truiden
BTW BE 425 134 568
www.enzafruit.be
info@enzafruit.be

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.