Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AGF-dieet zorgt voor glanzende huid

Effectiever dan een bruin tintje van de zon, zorgt een groentedieet, dat je goed scoort bij de andere sekse, zo claimen wetenschappers. Het bakken in de zonnestralen heeft niet zo'n succesvol resultaat als de gezonde glans, die je huid krijgt bij een groenten- en fruitdieet. Onderzoek toont aan dat de stralende blanke huid van model Rosie Huntington Whiteley meer succes oogst dan de altijd gebruinde huid van beroemdheden zoals Kate Price.

De studie aan de universiteit van Bristol is de eerste, die succesvol een link legt tussen sex appeal en een gezondere levensstijl. Overdreven zonnen kan een leerachtige huid veroorzaken. Een dieet van AGF, granen en salades kan daarentegen wonderen voor de huid doen. 'Wij zien dat mensen de gouden glans van een gezond dieet mooier vinden dan het donkere effect van het zonnen,' zo vertelt wetenschapper Ian Stephen in The Dailey Star.

De beste vruchten voor een gezonde huid zijn meloenen, abrikozen en grapefruits. De beste groenten zijn chilipepers en spinazie.

Bron: zeenews.india.com

Publicatiedatum: