Roma Nederland ontvangt Graydon award voor financieel gezond bedrijf

Roma Nederland heeft op 30 september 2011 een award ontvangen van Graydon. De krediet-verzekeraar bestempelt hiermee Roma tot de top van financieel gezonde bedrijven in de branche. De dochteronderneming van de Duitse sandwichpanelenfabrikant bouwt geconditioneerde ruimten op projectmatige basis (koel- vries- ulocellen, narijskasten)

Betrouwbaarheid

“In tijden van financiële onzekerheid is het belangrijk te weten, met wie men zaken doet, zodat bedrijven verantwoord kunnen samenwerken. Onze zakenrelaties zien, dat ze financieel gezond zijn en dat ze verantwoord zaken kunnen doen met Roma. Bovendien bieden wij met de steun van onze moedermaatschappij in Duitsland garantie voor continuatie in de toekomst. Een veilig gevoel als je grote bouwprojecten voor koel-en vrieshuizen wilt uitbesteden”, aldus Paul Pallandt, commercieel directeur van Roma Nederland.

Strenge criteria

Niet iedereen ontvangt zomaar een award. Er is een aantal strikte voorwaarden, waaraan een organisatie moet voldoen, wil deze in aanmerking komen voor deze award. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en de kans op wanbetaling moet minimaal zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag.Deze informatie is afkomstig uit de Graydon database, die dagelijks wordt onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.

Verantwoord zakendoen

Gertjan Kaart, Algemeen Directeur bij Graydon: “Met de award kunnen bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. De award laat zien dat een bedrijf aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Dat betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken.”


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.