JASA 350 Continuous Motion op Empack

Snelheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid waren de uitgangspunten voor het ontwikkelen van een nieuwe verticale continu verpakker, die begin dit jaar door JASA werd geïntroduceerd. Aan de basis van de JASA 350 CM staat de intermitterende JASA 350 verticale vorm-, vul- en sluitmachine. De bekende blauwe foliebok is gebleven, maar de besturing (met Simotion van Siemens) en het sealsysteem zijn volledig opnieuw ontwikkeld.

Het servo gestuurde continu systeem kan tot 120 verpakkingen per minuut produceren en de meest voorkomende opties zoals een zij-invouw, blokbodem, doy en handgreep gaten zijn al in de software voorzien. De besturing is in eigen huis ontwikkeld met Simotion van Siemens met betrouwbaarheid en gebruikersgemak als uitgangspunten.Om met verschillende folies te kunnen werken, zijn verschillende seal systemen beschikbaar, die onderling eenvoudig uitgewisseld kunnen worden. Voor het werken met PE folies is er een verticaal Ropex hete lucht sealsysteem en een horizontaal Ropex puls sealsysteem. Voor PP of laminaten is er een horizontale heat seal, waarbij gekozen kan worden tussen een verticale band- of sleepseal.

Inmiddels draaien de eerste JASA 350 CM’s naar volle tevredenheid in Polen en België. Met daarnaast verschillende aanvragen uit binnen- en buitenland uit diverse (food)branches blijkt JASA een succesvolle nieuwkomer aan haar pakket te hebben toegevoegd. De JASA 350 CM zal de komende dagen te zien zijn op stand F080 tijdens de Empack in Brussel.

Voor meer informatie:
JASA
Hazenkoog 14-16
1822 BS Alkmaar
phone: + 31 (0) 72 561 27 00
fax: + 31 (0) 72 562 54 07
sales@jasa.nl
www.jasa.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.