winkel, internetcafe, bar, voetbal- en hockeyvelden en sociaal centrum

G's Marketing zorgt goed voor arbeidsmigranten

G's Marketing is onderdeel van de Shropshire Group, een coöperatie die sla, rode bieten, selderij, radijs, prei en uien teelt voor de supermarkten, grossiers en groenteverwerkende industrie. Tijdens de piek van het seizoen werken er maar liefst 4.500 arbeidsmigranten voor slaproducent G's Marketing. Van erbarmelijke omstandigheden van de arbeidsmigranten is echter geen sprake.De werknemers van de locaties in Cambridgeshire, Norfolk, Warwickshire, Gloucestershire wonen in speciaal gebouwde hostels met een sociaal centrum en sportvelden. Volgens G's wordt hiervoor geen vergoeding aan de medewerkers gevraagd. Elke kamer bestaat uit zes bedden, een koelkast en een vriezer. Stelletjes kunnen zich aanmelden voor een speciale tweepersoonskamer. Daarnaast is er een winkel, internetcafé, een bar, voetbal- en hockeyvelden, een tennisbaan en een openluchtbarbecue op het terrein.

Het hostelpersoneel is er 24 uur per dag om de medewerkers te helpen. Daarnaast is er een speciale klachtenlijn voor hun medewerkers, waarmee ze in hun eigen taal worden geholpen. De medewerkers verdienen volgens de werkgever ongeveer £ 250 per week. Charlies Kisby noemt de zorg voor de medewerkers logisch. "Grond en personeel zijn twee essentiele hulpbronnen voor het bedrijf. Zonder mensen functioneren we niet, dus daarom zorgen we goed voor ze."

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.