Supermarktacties week 41

Veel acties met komkommers en handperen

In week 41 zijn er 6 formules, die komkommer in de aanbieding hebben. Daarnaast zijn er diverse acties met bloemkool (5 formules), boerenkool (5 formules) en roerbakgroenten (4 formules). Bij vers fruit gaat het deze week voornamelijk om de peren. 5 formules hebben handperen in de aanbieding, 1 formule stoofperen en 1 formule stoof- en handperen. Daarnaast zijn er nog acties met appelen (5 formules).
Het Productschap Tuinbouw brengt wekelijks de landelijke prijsaanbiedingen van verse groenten en fruit per supermarktformule in Nederland in kaart. Het betreft acties, die op de websites van de formules worden vermeld. Download hier de aanbiedingen van week 41.

Wekelijks wordt een overzicht samengesteld met de landelijke prijsacties van verse groenten en fruit bij de volgende formules: Albert Heijn, Aldi, Bonimarkt, C1000, Coop, Deen, Dekamarkt, Dirk van den Broek/Digros/Bas van der Heijden, Golff, Hoogvliet, Jan Linders, Jumbo, Lidl, Nettorama, Plus, Poiesz, Spar, Super de Boer en Vomar.
Teelt- en handelsbedrijven kunnen gratis deze informatie ontvangen. Wilt u wekelijks per e-mail een overzicht ontvangen met de aanbiedingen van verse groenten en fruit bij Nederlandse supermarktformules? Stuur dan een e-mail naar r.schutter@tuinbouw.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.