Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"De Noord-Italiaanse bergen zorgen voor juiste kleur en smaak"

Bioorganic Holland biedt jaarrond Italiaans hardfruit

Tholen - Samen met het dochterbedrijf Bioorganic Holland BV (2006), biedt Bioorganic een compleet gamma biologische producten aan, vanuit twee vestigingen in Italië ( Cesena en Catania) en Horn (NL). "Hardfruit is jaarrond leverbaar en dus een belangrijk deel van ons aanbod", geeft Rob Grabert aan.



"Bij het hardfruit speelt Italië, met zijn klimaat en specifieke rassen, een leidende rol. Bioorganic laat het Italiaanse seizoen feilloos aansluiten bij het Nederlands hardfruit en vult eventueel met overzee importtekorten aan", vervolgt Rob zijn verhaal.



"De nadruk van Bioorganic ligt op vers biologisch AGF (groothandel, retail, industrie) maar inmiddels is het bedrijf ook gegroeid in sappen en concentraten, verwerkte producten en diepvries en zeer recentelijk met consumentenproducten. We introduceren momenteel onder het merk Natura Nuova, het enige volledig biologische knijpfruit zonder enige toevoeging en 12 maanden houdbaar."



"De vroege rassen komen uit de Po-vlakte bij Verona en daarna uit de bergen, waaraan in Noord-Italië geen gebrek is. Het bezoeken van de telers in augustus/september blijft een bijzondere ervaring. Met als achtergrond de Alpen vormen de boomgaarden en het fruit een prachtig contrast", vertelt Rob enthousiast.



"Deze bergen zijn vriend en vijand tegelijk, geven kleur en smaak, maar kunnen ook, door de talrijke onweersbuien, de oogst zwaar beschadigen. Onze transparante samenwerking met enkele grote telers heeft als voordeel dat er goed zicht is op aanbod en continuïteit en uiteraard ook op de specifieke eisen, die de markt stelt aan hardfruit."



"Hardheid, suikergehalte en kleur, (klein)verpakking en sortering kunnen zo eenvoudig worden vastgelegd en tevens weet de teler steeds in welke markt /aan welke klant zijn fruit wordt verkocht. Dit zorgt voor binding en vertrouwen. En voor dat laatste staat Bioorganic garant naar alle marktpartijen."


Biologisch knijpfruit van Bioorganic

Voor meer informatie:
Bioorganic Holland BV
Rob Grabert
Gravin Annastraat 1
6085 CJ Horn
Tel: 0031-475-520362
Fax: 0031-475-520330
Mobile: 0031-618027806
Skype: robertgrabert
www.bioorganic.nl